Betalen

Alle genoemde prijzen in onze webwinkel zijn inclusief 21% btw en exclusief eventuele verzendkosten.

Betalen bij Allerwarmst is mogelijk op de volgende manieren

Bankbetaling

Bij vooruitbetaling kun je het totaalbedrag overmaken naar onze rekening NL 78 KNAB 0255 1780 50
Tnv Allerwarmst en ovv het ordernummer. Zodra wij je betaling ontvangen hebben gaan we voor je aan de slag. Het bedrag dient binnen 7 dagen op onze rekening te staan. Is dit niet het geval dan wordt de bestelling geannuleerd.

IBAN: NL 78 KNAB 0255 1780 50
BIC: KNABNL2H

iDeal
Dit is een veilige & makkelijke manier van betalen in een vertrouwde bankomgeving waardoor wij de bestelling snel kunnen afronden.
PayPal
Dit is een snelle en veilige manier van online betalen. Je betaalt met je emailadres en een wachtwoord.

Verzenden

Voor pakketpost hanteren wij 6,95 euro. Bij bestellingen vanaf 75 euro betaal je geen verzendkosten. (Dit geldt alleen in Nederland)

World Wide Shipping is mogelijk. Neem contact met ons op zodat we de juiste verzendkosten kunnen berekenen. Let op, bij levering in het buitenland kunnen er douanerechten en andere kosten van toepassing zijn die niet bij de aangegeven totale prijs inbegrepen zijn.

Levertijd

Al onze producten worden met de hand gemaakt. Zodra je een bestelling plaatst gaan wij voor je aan de slag. De levertijd kan daarom wat langer zijn. Ga daarom uit van 5 tot 20 werkdagen. Mocht je voor een bepaalde tijd iets nodig hebben, neem dan even contact op. Dan bekijken we even wat de mogelijkheden zijn, we denken graag met je mee.