De afgelopen maanden waren druk…Een aantal evenementen had ik al natuurlijk al gepland staan, maar daar kwamen nog een aantal geweldige opdrachten bij. Opdrachten waar ik geen nee tegen kon zeggen maar die er wel voor zorgden dat ik al snel een vol programma had.  En natuurlijk waren er ook nog de leuke workshops en de vele bestellingen. Ontzettend fijn natuurlijk maar soms wist ik niet meer hoe ik het allemaal moest plannen. Ik merk dat ik even rust nodig heb. Even niets…….Daarom heb ik besloten de kerstvakantie even niets te doen……Open haard aan, kopje thee erbij en natuurlijk een heerlijk dekentje ……en daar kijk ik zo naar uit!
Dankjulliewel allemaal dat jullie dit mogelijk maken voor mij! Ik ben jullie zo dankbaar voor de mooie kansen, opdrachten en mooie bestellingen. Via deze weg wil ik jullie alvast een hele fijne kerst toewensen, geniet, geniet van elkaar en wees goed voor een ander….’Enjoy the little things’.  Dat gaan wij in ieder geval ook doen zodat we weer vol nieuwe energie 2018 in gaan.

Liefs,
Renate

Ps. Reeds geplaatste bestellingen worden op tijd verstuurd zodat het voor de kerst nog bij je binnen is, of je hebt al bericht van me gehad dat het anders is. Bestellingen die vanaf nu geplaatst worden worden pas weer na de kerstvakantie opgepakt.

 

Foto gevonden op Pinterest