Flavourites bestaat 10 jaar! En dat wordt groots gevierd met een geweldig evenement in Utrecht. Het was de bedoeling dat er iets te beleven was, of wij workshops konden verzorgen? En of wij dat kunnen! We kozen voor een workshop Weven en een workshop Armbreien.  En tussendoor konden er wandhangers gemaakt worden. We kregen een flinke ruimte tot onze beschikking, die natuurlijk ook nog mooi gevuld moest worden. Gelukkig hebben we hier wel wat ervaring mee en hebben we voldoende materialen beschikbaar om een mooie stand te maken. Maar of dat ook in de auto zou gaan passen? Er moest een ‘kast’ mee, een tafel, 4 stoelen, 2 krukken, heel veel wol, alle materialen EN natuurlijk nog verkoopmateriaal. Maar het is gelukt!  Vrijdags mochten we gelukkig al opbouwen zodat alles klaar zou staan voor het Feest Weekend.  En toen was het zover….Wat een feestje! Super leuke deelnemers, heerlijk eten en heel enthousiast publiek. Het zonnetje buiten zorgde ervoor dat het ook binnen lekker warm werd waardoor het voor Armbreien erg warm werd. Deze hebben we daarom snel vervangen door standaard wandhangers te maken. Er zijn super mooie creaties gemaakt maar helaas heb ik lang niet van alles foto’s kunnen maken.  Onze weefpakketten waren mede hierdoor ook erg in trek. Niet zo gek als je zag hoeveel variaties je hiermee kon maken!

Standaard hebben we ook een aantal plaids bij die door iedereen even gevoeld, geaaid en vast gehouden moeten worden. Zo grappig om te zien. Zo zacht, licht en mooi, terwijl het er zo robuust en zwaar uitziet. Daarom is het zo mooi om mee te doen aan dit soort evenementen! Zodat je de producten live kunt zien en voelen.

Zondag was helaas mijn hulpje ziek en was ik alleen. Dat maakt het toch wat lastiger bezig te zijn met de workshops EN eventuele vragen van geïnteresseerden en belangstellenden te beantwoorden.  Het was wat hectischer, sorry hiervoor!   Maar gelukkig had iedereen hier wel begrip en geduld voor.

S’avonds moest alles weer opgeruimd en afgebroken worden. En dat is altijd verrassend snel gedaan. En gelukkig hoefde er nu ook niet meer zo veel mee terug 🙂 Eenmaal thuis was het ‘met de voetjes omhoog’ met een heerlijke kop koffie……..

Het was een fantastisch weekend! Super leuk om mee te doen, jullie te ontmoeten en alle mooie wandhangers zo enthousiast gemaakt te zien worden!
Dankjulliewel!
Liefs,
Renate