Ontdek de veelzijdigheid van 100% natuurlijke merino wol

Of we 40 wolhangers konden maken? En die moesten dan over een maand klaar zijn…..  Woolmark wil met onze wolhangers de veelzijdigheid van merino wol laten zien. Nou ja, daar kunnen wij wel wat mee en daar willen we natuurlijk geen nee op zeggen dus zaten we nog diezelfde week om de tafel met Lisette (Woolmark) en Marieke (Styliste Bijenkorf). Er moest een damesversie van de wolhanger komen, een herenversie en een neutrale versie. En het moest groots worden want ze komen in de etalages van de Bijenkorf en dit zijn natuurlijk niet de kleinste.

De damesvariant was zo bedacht want hier zou de wolhanger van Elle (Knottingonthewall) perfect voor zijn. Na wat testen met verschillende knopen kwamen we al snel op een robuuste herenvariant uit. Samen een super mooi plaatje al vonden we zelf.  Na een paar dagen bleek al dat 40 stuks veel te weinig waren want alle vestigingen wilden er wel meer hebben. Niet alleen voor in de etalage, maar ook ter decoratie in de winkel!

Uiteindelijk hebben we in een kleine 3 weken al deze gigantische wolhangers geknoopt. Alles moest wijken want elke dag en avond, zelfs in het weekend werd er door ons geknoopt om alles op tijd af te hebben.  Maar het is gelukt! En wat zijn we ontzettend trots! Ze hangen nu in de alle etalages, van alle Bijenkorven in heel Nederland!

Ga snel kijken, want ze hanger er 2 weken! En wij vinden het natuurlijk altijd super fijn om van jullie mooie foto’s te krijgen…..

Liefs,
Renate